Dia richesse

Wij maken gebruik van vele producten zoals Dia Richesse

Is het tijd om weer een bezoek te brengen aan de kapper? Kom dan naar Chez Philip. Niet alleen knippen wij uw haar perfect, wij werken met uitsluitend A-producten zoals Dia Richesse. Verder bent u ook nog eens verzekerd van goede prijzen bij onze kapper Oosterhout. U bent hier dan ook minder kwijt vergeleken met de omliggende kapsalons. Dus laat u inspireren door ons en vraag eens om advies.

dia richesse

Informeer bij ons naar de laatste trends omtrent haarmode

Zoals bij vele zaken is ook de haarmode constant in verandering. Elk jaar zijn er wel nieuwe trendy kapsels, zowel voor mannen als vrouwen. Omdat de bezoekers bij ons hier niet altijd van op hoogte zijn, adviseren wij hun hier graag in. Kapsalon Oosterhout is hier dus wel goed van op de hoogte. Onze kappers worden dan ook regelmatig bijgeschoold zodat zij precies weten welk model trending is. Hoe dan ook, staan wij voor u klaar om voor u een hip en vlot kapsel knippen. Want bij ons zijn wij pas tevreden als u dat ook bent.

 

Wij zullen ervoor zorgen dat u goed voor de dag komt.

Door producten als Dia Richesse te gebruiken zorgen wij ervoor dat u goed voor de dag komt. Door er weer piekfijn uit te zien, zult u merken dat u de wereld weer aan kunt. Heeft u binnenkort misschien een sollicitatiegesprek of een ander belangrijk moment? Wij knippen uw haren in het model dat wij deze gelegenheid past. Dus maak vandaag nog een afspraak of bezoek ons direct. Wij verwelkomen u graag in onze kapsalon.

   Contact Opnemen