Kapper Dongen

Kapper Dongen

Bij ons kapper nabij Dongen is elke klant meer dan welkom. Wij knippen hier namelijk mannen, vrouwen en kinderen. U hoeft hier dan ook niet eens een afspraak voor te maken. Dit is vooral fijn voor mensen met een druk leven. Dit wanneer u een bruiloft heeft of een ander feest. of wat te denken aan een belangrijk sollicitatiegesprek? Een eerste indruk is erg belangrijk. Bij ons bent u in ieder geval verzekerd van kwaliteit. Dit komt omdat al onze medewerkers cursussen volgen. Dit door de laatste haartrends te volgen en u zo optimaal te bedienen.

kapper dongen

Wij beschikken over meerdere locaties

Naast een betrouwbare kapper in de regio Dongen kunt u bij ons ook terecht in Oosterhout, Rijen en Made. Bij alle locaties streven wij naar dezelfde eisen, namelijk klantvriendelijkheid en kwaliteit. Alle kappers hebben een ruime ervaring en kunnen voor u veel betekenen. Ongeacht of u slechts uw haren wilt bijknippen of een compleet nieuw kapsel nemen. Hoe dan ook zullen wij ervoor zorgen dat u er weer piekfijn bij loopt.

 

Met of zonder afspraak, u bent hier van harte welkom

Vele bezoekers hebben de voorkeur om een afspraak te maken. Zij weten dan zelf waar ze ook toe zijn. U kunt natuurlijk zelf een keuze maken. Wanneer u geen afspraak maakt, komt u ook snel aan de beurt. Wij volgens de laatste ontwikkelingen binnen de haarmode. Dus onze tip is om eens een nieuw trendy kapsel te nemen. Vraag een aan van onze kappers nabij Dongen of andere locaties naar de mogelijkheden.

   Contact Opnemen