Loreal mythic oil

Bent u al bekend met het product Loreal Mythic Oil

Wanneer uw haren toe zijn aan een goede behandeling, dan attenderen wij u graag op het product. Zelf gebruiken wij dit product namelijk ook. Veel klanten van ons gebruiken Loreal Mythic Oil thuis inmiddels ook. Het verzorgen van uw haren is dan ook iets wat u niet te licht moet nemen. Vandaar dat u bij ons ook terecht kunt voor een knipbeurt. Onze kapsalon staat voor kwaliteit en eerlijke prijzen. Op gebied van haarverzorging hebben bij dan ook behoorlijk veel in ons assortiment. Heeft u hier dan ook bepaalde vragen over? Stel deze dan gerust aan ons, wij zullen u een professioneel advies geven.

loreal mythic oil

Wij volgen de nieuwste haartrends op de voet

Naast kwaliteitsproducten zoals Loreal Mythic Oil volgen wij ook de laatste haartrends. Ook in de haarmode vinden er namelijk veel ontwikkelingen plaats. U kunt er bij ons van verzekerd zijn dat wij hier alles van af weten. Wij adviseren u dan ook graag en stellen indien wenselijk gelijk een nieuw kapsel voor. Soms is het dan ook noodzakelijk eens iets nieuws te proberen. Hetzelfde geldt dan ook voor haarverzorgingsproducten.

 

Wij werken zonder afspraak

Dit is namelijk wel zo fijn. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat u een drukke week heeft. Wanneer u dan snel even naar de kapper moet in Oosterhout, Rijen of Made, kunt u bij ons altijd direct terecht. Dus voor u is het een kleine moeite en voor ons natuurlijk ook. Wij verwelkomen u namelijk van harte in onze kapsalon. Al is het alleen om topproducten als Loreal Mythic Oil te kopen.

   Contact Opnemen